Με ιδιαίτερη χαρά την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024 οι μαθητές και εκπαιδευτικοί του ΓΕΛ Δομοκού υποδέχτηκαν των Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, ο οποίος συνομίλησε μαζί τους, προλόγισε την γιορτή και ενημέρωσε γονείς και μαθητές για τα επικείμενα έργα που αναμένεται να υλοποιηθούν στο άμεσο μέλλον στο σχολικό συγκρότημα Γ/σίου και Λυκείου Δομοκού. Την γιορτή επίσης προλόγισε ο Δήμαρχος Δομοκού κ. Χαράλαμπος Λιόλιος. Στην σχολική εορτή παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Καλημέρης Νικόλαος.

Σε κλίμα ιστορικής κατάνυξης οι μαθητές/τριες του ΓΕΛ Δομοκού συμμετείχαν στην σχολική εορτή και στο θεατρικό υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού κας. Καραμουλά Κωνσταντίνας την οποία και ευχαριστούμε θερμά.

Στη σχολική παρέλαση της Εθνικής επετείου 25ης Μαρτίου 1821, συμμετείχε η πλειονότητα των μαθητών και μαθητριών εκπροσωπώντας το σχολείο τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τιμώντας την ημέρα εθνικής μνήμης και υπερηφάνειας. Για πρώτη φορά οι μαθητές/τριες παρέλασαν υπό των ήχο τυμπάνων. Τα τύμπανα είχαν οι μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου: Αλεξάκη Δήμητρα, Θεοδώρου Κωνσταντίνα, Παληογιώργου Μαρία και Τσίντζου Λαμπρινή.

Με το πέρας της παρέλασης πραγματοποιήθηκε χορευτική εκδήλωση παραδοσιακών χορών στην πλατεία υπό την καθοδήγηση της κας. Κιαμούρη Αριστέας.

Η διευθύντρια του σχολείου και οι εκπαιδευτικοί συγχαίρουν θερμά όλους τους μαθητές/τριες που συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις, στην παρέλαση, τα τύμπανα και το χορευτικό καθώς και τους εμπλεκόμενους εκπαιδευτικούς και τους εύχονται χρόνια πολλά!

Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α Ε Λ Λ Α Δ Α!

Related Post