Η Περιβαλλοντική Ομάδα του ΓΕΛ Δομοκού παρουσίασε το περιβαλλοντικό πρόγραμμα που εκπόνησε την σχολική χρονιά 2023-24 την Τετάρτη 15-05-2024 στην εκδήλωση της Δ/νσης ΔΕ Φθιώτιδας για την παρουσίαση των προγραμμάτων όλων των σχολικών μονάδων.

Ο τίτλος του προγράμματος ήταν “stop disasters” και το θέμα οι πλημμύρες. Ουσιαστικά ήταν ένα διαδικτυακό παιχνίδι προσομοίωσης φυσικών καταστροφών των Ηνωμένων Εθνών.

Η διευθύντρια και ο σύλλογος διδασκόντων συγχαίρει τους μαθητές/τριες για την συμμετοχή τους και τους: Ευαγγελόπουλο Ιωάννη, Μπαντέ Δέσποινα και Σιαφάκα Ελευθερία για την παρουσίαση και τον Κεφαλά Στάθη για την τεχνική υποστήριξη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη συντονίστρια των προγραμμάτων της Δ/νσης ΔΕ Φθιώτιδας κα. Παπαγιαννοπούλου Τζένη για την αμέριστη βοήθεια!

Οι δράσεις των μαθητών /τριών καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς βοήθησαν στην υιοθέτηση σωστών και υπεύθυνων περιβαλλοντικών πρακτικών τόσο τους ίδιους συμμετέχοντες μαθητές, όσο και τους υπόλοιπους, τις οικογένειες των μαθητών και το σημαντικότερο έγινε διάχυση των δράσεων και κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας.

Συντονιστές του προγράμματος ήταν οι εκπαιδευτικοί:

  • Κιαμούρη Αριστέα, ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής
  • Μαργαρίτης Γεώργιος, ΠΕ86 Πληροφορικής
  • Σκάρλας Θεόδωρος, ΠΕ04.02 Χημικός

Μπορείτε να δείτε την παρουσίαση της Περιβαλλοντικής Ομάδας ΕΔΩ

Μπορείτε και εσείς να δοκιμάσετε να παίξετε στο παιχνίδι ΕΔΩ

Related Post